Fordele ved fiskeolie

Rigtig mange kender i dag fiskeolie. Det er altså et ret populært og velkendt kosttilskud. Det er der ikke noget at sige til, da fiskeolie har et væld af sunde egenskaber. Fiskeolie består af omega-3 fedtsyrer, som er en meget vigtig fedtsyre for kroppen. 

I og med at vi ikke selv producerer omega-3 i kroppen, skal den daglige dosis komme via kosten eller et kosttilskud. Herunder finder du flere fordele ved at indtage fiskeolie.

Fiskeolie er godt for hjertet

Det siges, at fiskeolie har en gavnlig effekt for hjertet. Dette er på grund af, at fiskeolie er med til at stabilisere hjerterytmen. Det vil sige, at fiskeolie kan være med til at nedsætte risikoen for, at du får et hjertetilfælde.

Fiskeolie er en fordel for kredsløbet

Derudover er fiskeolie en fordel for kredsløbet, da det er med til at nedsætte risikoen for blodpropper i kroppen. Det er fordi, at olien modvirker, at blodet klumper sig sammen, så der dannes en blodprop.

Fiskeolie er et plus for din hud

Udover at det er en god idé at bruge gode hudplejeprodukter, er det også vigtigt, at smøre din hud indefra. Det er her, at fiskeolie kommer ind i billedet. Omega-3 er nemlig rigtig godt for din hud, da det er med til at gøre huden både sund og smidig. Derudover er fiskeolie med til at nedsætte irritation i din hud.

Fiskeolie er velegnet mod gigt og ledsmerter

Ydermere er fiskeolie velegnet mod gigt og ledsmerter. Fiskeolie er antiinflammatorisk, hvilket vil sige, at olien er med til at reducere betændelse og smerter i din krop.