3 fordele ved at privatlease en bil

Kunne du godt tænke dig at køre i en ny bil? Men har du ikke lige budgettet til at købe én lige nu? Så kan privatleasing måske være en mulighed – og der er også mange andre fordele ved en bil på abonnement!

 

Der er ikke noget som at rulle vinduet ned og skrue op for musikken, mens hjulene snurrer, og man drøner derudad. Der er en grund til, at biler bliver forbundet med frihed. Du kan få endnu mere frihed ved at lease en bil. 

 

Men hvordan fungerer det helt præcist? Her er 3 fordele, der samtidig introducerer dig til privatleasing som koncept.

1. Det er billigere end at købe en ny bil

Rent økonomisk kan der være nogle fordele ved privatleasing. Det fritager dig nemlig fra at skulle skrabe en gigantisk sum penge sammen til en ny bil. I stedet kan du leje en brugt bil, betale en førstegangsydelse og hernæst betale månedligt. Det er med andre ord som at have en bil på abonnement.

 

Præcis hvor billigt det skal være at privatlease en bil, er sådan set op til dig. Det afhænger nemlig af faktorer som, hvilken bil du vælger, dens brugsværdi, vedligeholdelsesomkostninger, og hvor meget du skal køre i bilen i løbet af et år. Du har altså stor frihed, når det kommer til, hvad du har lyst til at give for den leasede bil. 

2. Du får frihed til at skifte bil

Mange synes, at det er sjovt at skifte bil en gang imellem. Det bliver noget mere lige til, når du bare lejer en bil. Du lejer den nemlig for en tidsafgrænset periode, hvorefter du så eventuelt kan leje en ny. På den måde kan du prøve at køre i mange forskellige biler, og det føles som om, du hele tiden får ny bil. Og det er jo meget fedt, ikke? 

3. Du får en serviceaftale med i købet

En tredje fordel ved privatleasing er, at du ikke står helt alene med ansvaret for bilen. Tværtimod tager leasingfirmaet ofte hånd om en hel del. Således kan du få en omfattende serviceaftale med i købet, ligesom vejhjælp kan være inkluderet i leasingaftalen. 

 

På den måde kan du bare nyde køreturen, i stedet for at bekymre dig om kedelige ting som reparationer og uforudsete udgifter. Leasingfirmaet vil ofte også have tilknyttet et kyndigt team, som kan hjælpe dig med mekaniske udfordringer. Så bliver det ikke nemmere at nyde livet med bil.