Dørslag ordbog

dørslag — Den Danske Ordbog – Ordnet

Søgning på “dørslag” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

dørslag — sproget.dk

Den Danske Ordbog Det Danske Sprog- og Litteraturselskab. Gå til ordbogens hovedside: ordnet.dk/ddo · dørslag substantiv, intetkøn (opslaget er forkortet …

Hvad betyder ordene “dørslag” og “durkdreven”?

Hvad betyder ordene “dørslag” og “durkdreven”? | Kristeligt Dagblad

10. okt. 2016 — Dørslag betyder altså oprindeligt gennemslag, for det tyske durch betyder igennem eller gennem. Man slår jo netop også vandet igennem et dørslag …

dørslag – Den Store Danske – lex.dk

Dørslag, køkkenredskab, hvorigennem man hælder noget. Et dørslag er formet enten som en si med håndtag eller som en skål med håndgreb og huller i bunden.

Dørslag – Kalkars Ordbog

Dørslag — Kalkars Ordbog

Søgning på “Dørslag” i Kalkars Ordbog. … skød døren hastelige til effter hannem, saa at en flig aff kappen sad fast imellem døren och dørslaget (1653).

Søgning på “Dørslag” i Kalkars Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere.

dørslag – Holbergordbog

Søgning på “dørslag” i Holbergordbogen. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i oplysningstidens … Du er her: Forside / Holbergordbog / Ordbog.

Dørslag – Meyers Fremmedordbog

Du er her: Forside / Meyers Fremmedordbog / Ordbog. Info. Udskriv; Skift til fuldskærmsvisning. Vis forkortet. Dørslag 69018187 Dørslag, t.

Oversættelse ‘dørslag’ – Ordbog tysk-Dansk | Glosbe

Kontrollér oversættelser for ‘dørslag’ til tysk. Gennemse eksempler på oversættelse af dørslag i sætninger, lyt til udtale, og lær om grammatik.

Oversættelse ‘dørslag’ – Ordbog svensk-Dansk | Glosbe

Kontrollér oversættelser for ‘dørslag’ til svensk. Gennemse eksempler på oversættelse af dørslag i sætninger, lyt til udtale, og lær om grammatik.

Keywords: dørslag ordbog