Dansk direkte 5 online

5. klasse – Dansk direkte – Gyldendal

5. klasse | Dansk direkte | Gyldendal

Danskdirekte.gyldendal.dk er et digitalt undervisningsmateriale til 4.-6. klasse, der styrker elevernes sproglige bevidsthed og skriftlige færdigheder.

Ordsprog Udsagnsled Søg og vurder Dobbeltkonsonant Opfordringer Grundled Evaluering 1 Gradbøj tillægsord Fremmedord Ordstilling og betoning Komma 1 Omsagnsled til grundled Vi laver nye ord Forvekslingsord Navneord Evaluering 4 Ud med det overflødige…

Dansk direkte 5 – Elevbog af Jens Hare – Gyldendal Uddannelse

Dansk direkte 5 – Elevbog af Jens Hare

Ny udgave med læringsmål og Fælles Mål. Dansk direkte har et skarpt danskfagligt fokus og klare indlæringsmål, der lægger sig direkte op ad Fælles Mål.

Køb Dansk direkte 5 af Jens Hare (Bog) hos Gyldendal Uddannelse

Dansk direkte – Gyldendal Uddannelse

Dansk direkte

Dansk direkte er et materiale til skriftligt dansk med et skarpt danskfagligt fokus og klare indlæringsmål, der lægger sig direkte op ad Fælles Mål.

Fokus på skriftligt dansk  Skarpt danskfagligt fokusDansk direkte er et materiale til skriftligt dansk med et skarpt danskfagligt fokus og klare indlæringsmål, der lægger sig direkte op ad Fælles Mål. Evalueringsark efter hvert afsnit viser, om målene er nået. Det giver eleverne et sikkert, bevidst og levende sprog. Træner sproget med udfordrende opgaverEleverne træner grammatik, genrer og skrivemetoder med udfordrende opgaver. Til de elever, der har brug for mere øvelse eller udfordring, er der kopiark med supplerende opgaver. Gør det sjovt at lære om sprogetI Dansk direkte bruger eleverne sproget – mens de leger, undrer sig, iagttager og forstår. Det gør det sjovt at lære om sproget og dets regler. Dansk direkte indeholder mange forskellige typer opgaver, hvor eleverne skal skrive i sammenhænge, de kender til. Lige til at gå tilDansk direkte er lige til at gå til – både for elever og lærere. Opgaverne er lavet, så eleverne hurtigt kan komme i gang med at arbejde selvstændigt. Lærervejledningen er fyldig med alle redskaber til differentiering og evaluering, og der er løsningsforslag til alle opgaver.

Dansk direkte 5 | Nota bibliotek

Dansk direkte 5. PDF. Download. Bognummer: 501667. Nota udgivelsesår: 2013. Udgave: Gyldendal, 2005. ISBN: 9788702023558. Illustrator: Henriette Mørk.

Dansk direkte 5 – Elevbog

Dansk direkte 5 – Elevbog. Jens Hare 5 GYLDENDAL. Page 2. iPaper. Search. Share. Download PDF file.

Jens Hare 5 GYLDENDAL

Dansk Direkte 5 af Jens Hare – Hæftet Bog – Gucca.dk

Bekræft at du ikke er en robot

Lærervejledning. Dansk direkte har et skarpt danskfagligt fokus og lægger sig direkte op ad Fælles Mål. Sprogsynet er moderne: Eleverne skal bruge sproget.

Dansk Direkte 5 af Jens Hare – Hæftet Bog – Gucca.dk

Bekræft at du ikke er en robot

Elevbog. Ny udgave med læringsmål og Fælles Mål. Dansk direkte har et skarpt danskfagligt fokus og klare indlæringsmål, der lægger sig direkte op ad…

Gyldendal – Dansk direkte 7.pdf – Yumpu

Dansk direkte 7.pdf – Gyldendal

11. jul. 2015 — Dansk direkte 7.pdf – Gyldendal. … Hendes forældre er afgået ved døden.5. Hendes forældre stod og kyssede hinanden.6.

Dansk direkte 7.pdf – Gyldendal

Dansk direkte 5: Elevbog (bog, hæftet, dansk) af Jens Hare

Dansk direkte 5: Elevbog (bog, hæftet, dansk) – Forfatter: Jens Hare – Forlag: Gyldendal – ISBN-13: 9788702194531.

Dansk direkte 5: Elevbog (bog, hæftet, dansk) – Forfatter: Jens Hare – Forlag: Gyldendal – ISBN-13: 9788702194531

Få Dansk direkte 7 af Jens Hare som Hæftet bog på dansk

4. jul. 2016 — “Dansk direkte 7” er en elevbog til 7. klasse, der hjælper eleverne til at forbedre deres skriftlige dansk. Bogen er skrevet ud fra et …

Få Dansk direkte 7 af Jens Hare som bog på dansk – 9788702194555 – Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

Keywords: dansk direkte 5 online